Бесплатная доска объявлений Украины «Fn.at.ua»

Бесплатная доска объявлений Украина

Объявления Каталог статей Автомобили Бизнес, сотрудничество Бытовые товары Все для офиса Компьютеры Лесная промышленность Металлы Нефть, газ, уголь Продукты питания Оборудование Прочие товары Связь, телекоммуникации Строительство Услуги Химия Разное
Объявление Приворот на кохання. Ворожіння на Таро. Зняття негативу..
Доска Объявлений » Объявления Украины » Разное » Разное... купить / продать » Приворот на кохання. Ворожіння на Таро. Зняття негативу.

Приворот на кохання. Ворожіння на Таро. Зняття негативу.

Приворот на кохання. Ворожіння на Таро. Зняття негативу. Ворожіння на Таро онлайн. Тарологічні консультації. Зняття негативу і псування. Біла магія привороту. Магічні обряди для залучення кохання. Залучення позитивної енергії. Ворожіння на стосунки. Приворот на повернення кохання. Спеціаліст зі зняття негативу. Приворот для зміцнення стосунків. Таро ворожіння на любов і стосунки. Захист від негативу та пристріту. Енергетичне очищення від негативу. Занурюючись у світ магії і стародавніх таємниць, я готова допомогти вам подолати життєві труднощі і розкрию для вас завісу минулого, сьогодення і майбутнього. Моя місія - створити гармонію у вашому житті, а мій дар дає мені змогу бачити і відчувати ті енергії, які вас оточують. Що я пропоную: -Розбір складних ситуацій і виявлення магічного впливу -Повернення втраченого кохання за допомогою потужного привороту -Возз'єднання і збереження сімейного благополуччя -Пошук другої половинки і створення міцних зв'язків -Обряди на красу, привабливість і постільну прив'язку -Вирішення конфліктів і розсорка на коханців -Відворот від надокучливого шанувальника -Усунення негативних впливів, псування і пристріту -Сильний захист для вас і вашої родини -Обряди і ритуали на удачу і везіння в житті Як я працюю: -Проведую консультації як особисто, так і віддалено -Вирішую ваші сімейні труднощі та проблеми -Створюю індивідуальні обряди та ритуали для досягнення ваших цілей Зв'яжіться зі мною: Телефон/Viber: +38-067-990-02-01 (Вікторія) Дозвольте магії змінити ваше життя на краще! Чекаю ваших дзвінків і повідомлень.

КОНТАКТЫ

  • Контактное лицо: Вікторія
  • Телефон: +38-067-990-02-01
  • E-mail: arida77@ukr.net
  • Теги: приворот
  • Рубрика: Разное
  • Категория: Разное...
  • Добавлено: 16.01.2024, 14:59
  • Просмотров: 19

  • Приворот на кохання. Ворожіння на Таро. Зняття негативу.


    Еротичний масаж і Хамам Львів Ego StudioВерну любимого,приворот.Сильный приворот по фото.Гадание Сколе.Кредит в залог недвижимости без справки о доходах Днепр.Гадание ,  привороты , мaгические услуги ,снятие нeгатива.Услуги мага (приворот, гадание на Таро, снятие порчи )