Бесплатная доска объявлений Украины «Fn.at.ua»

Бесплатная доска объявлений Украина

Объявления Каталог статей Автомобили Бизнес, сотрудничество Бытовые товары Все для офиса Компьютеры Лесная промышленность Металлы Нефть, газ, уголь Продукты питания Оборудование Прочие товары Связь, телекоммуникации Строительство Услуги Химия Разное
Объявление Показ реклами в результатах пошуку Google..
Доска Объявлений » Объявления Украины » Услуги в разных сферах » Реклама, оформление купить / продать » Показ реклами в результатах пошуку Google.

Показ реклами в результатах пошуку Google.

Показ реклами в пошуковій видачі на першій сторінці результатів з поміткою рейтинг 5 зірок.Розміщення оголошення на сайті,який знаходиться на високих позиціях в пошуковій системі,тому гарантована видача в перших результатах.Сайт називається: Банк Візиток-це найбільший інтернет каталог візиток в Україні.Після розміщення на сайті оголошення потрапляє в соцмережі.Масовий репост дає можливість «наростити» масу посилань* на Вашу візитку і як результат отримати кращі позиції в пошуковій системі Google,ну і як приємний бонус частина аудиторії в цих соціальних мережах,яка налічується сотнями мільйонами користувачів,вас теж знаходитимуть.Тобто. якщо коротко це треба,щоб візитки частіше знаходили і підвищити їхній рейтинг у Гуглі. Вартість розміщення складає 1500грн. в яку входить: = Розміщення на термін один рік; = Публікація в соцмережах: Facebook,Instagramm,Pinterest,Twitter,Google blogger,Youtube,Linkeid, Tumblr; = Рейтинг 5 зірок. Поспішайте замовити рекламу!

КОНТАКТЫ

  • Контактное лицо: Маркетолог
  • Телефон: +380938107142
  • E-mail: manager.service.vchasno@gmail.com
  • Теги: репутаційний маркетинг,управління репутацією в інтернеті,маркетинг в Інтернеті.
  • Рубрика: Услуги в разных сферах
  • Категория: Реклама, оформление
  • Добавлено: 03.02.2024, 15:19
  • Просмотров: 9

  • Показ реклами в результатах пошуку Google.


    Гадание,привоpот . Белая магия,черная магия . Услуги мага .Таро розклади на удачу в бізнесі онлайнПoмощь мага. Услуги мага. Гадание нa Таро. Любовная мaгия.  Приворот.Сильнейший любовные приворот Любовная магия Приворот для замужества Приворт по фото Приворо ЛюбимогоПриворот для замужества,возврат cупруга. Сильный приворот мужчины, приворот по фото ,любовный приворот, магия.